Сдружение „Активно общество“ участва в младежко изложение в Бургас

Форумът бе организиран от Министерство на младежта и спорта

Сдружение „Активно общество“ участва в организирано от Министерство на младежта и спорта младежко изложение. Със събитието, което се проведе в Морската градина на град Бургас, бе отбелязан Международният ден на младежта – 12 август. Идеята на изложението бе посетителите да се запознаят с дейността на младежки организации от цялата страна. Именно с цел да представи своята разнообразна дейност, в събитието се включи и Сдружение „Активно общество“.

Всяка от участващите младежки организации имаше собствен щанд, на който да презентира проектите и инициативите, които изпълнява. На щанда на „Активно общество“ Емил Иванов и Любомир Кунчев от екипа на Сдружението представиха дейността на организацията като Младежки информационно-консултантски център и като Младежка банка – Видин, както и разказаха за изключително успешния и устойчив във времето проект „Спаси едно дърво“; представена бе и клоновата мрежа, която Сдружение „Активно общество“ през годините разви.

Сдружение „Активно общество“ бе единствената младежка организация от Северозападна България, която се включи в организираното от Министерство на младежта и спорта изложение в Бургас. Присъствието на подобен форум, освен възможност за представяне на дейността на организацията, е и чудесен шанс за обмяна на добри практики и създаване на полезни контакти, категоричен бе Емил Иванов, който сподели, че с оглед на това участието на Сдружение „Активно общество“ на младежкото изложение в Бургас бе повече от успешно.

   
© Активно Общество